Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Foto 5 NB oktober 2023 Poot je mee

BEPLANTINGSPLAN

BEPLANTINGSPLAN

Wilt u een border inplanten? Of een hele tuin? En ziet u door de bomen het bos niet meer?
Bij HUITING krijgt u deskundig advies. Wij helpen u met de juiste plant op de juiste plek, suggesties voor mooie plantencombinaties of planten die goed zijn voor de biodiversiteit.

  • Voor een deel van de tuin, een border of plantenbakken kunt u op afspraak naar ons tuincentrum te komen. Altijd fijn al u foto’s, tekeningen of een plattegrond hebt. Onze collega Erma luistert goed naar uw wensen en vertaalt deze in een schetsje en een plantenlijst. Is dit naar wens, dan werkt zij de schets uit tot een beplantingsplan en sturen wij u een offerte. We vragen voor het beplantingsplan een vergoeding die afhankelijk is van de grootte hiervan. Na goedkeuring van de offerte, gaan wij over tot het bestellen van de planten.
  • Voor een groot beplantingsplan verwijzen wij u naar ons hoveniersbedrijf.

Kortom, voor elke tuin, van postzegel tot park, maken wij een goed beplantingsplan! Zo kunt optimaal genieten van dit nieuwe stukje natuur.

Meer informatie? Stuur een mail naar: info@tuincentrumhuiting.nl

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten