Menu
HUITNG,BOMENhoek, mei-juni 2013, 2 Mb (9 van 16)
bk_001 - kopie
HUITNG,BOMENhoek, mei-juni 2013, 2 Mb (15 van 16)
bk_007
HUITNG,BOMENhoek, mei-juni 2013, 2 Mb (3 van 16)
bk_017 - kopie
bk_008
bk_016
bk_037
bk_010
johan en nieuwe hoeken, 3 Mb-7123

Boomkwekerij

Boomkwekerij Huiting bestaat al langer dan vijftig jaar; het is een familiebedrijf waarbij alle kennis en ervaring rond het kweken van bomen van vader op zoon is doorgegeven. Dit heeft geleid tot een mooi assortiment bomen; van parkbomen en leibomen tot de wat minder grote exemplaren voor in de kleinere tuin. Voor iedere standplaats, bodemsoort en functie hebben wij de juiste boom. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend advies geven over de toepassingsmogelijkheden van elke boomsoort.

De bomen die wij leveren, zijn van een prima kwaliteit. Dat komt doordat wij onze bomen de ruimte geven en ze regelmatig snoeien. De bomen worden verplant, zodat ze een compact en sterk wortelgestel krijgen.

In onze boomkwekerij hebben we een groot assortiment aan grote en kleine bomen, zowel uit de grond als in pot.

"Het kweken van bomen heb ik van mijn vader. Van jongs af aan leerde ik hoe je prachtige bomen kunt kweken", aldus Johan Huiting, verantwoordelijk voor de boomkwekerij. Doordat we bij Huiting veel soorten zelf kweken, kunnen we instaan voor de kwaliteit. Ook kunnen we hierdoor vaak aan uw wensen, zoals afwijkende maten, tegemoet komen.

Leibomen

Deze zijn uitermate geschikt om uw tuin af te schermen. De boom wordt twee keer per jaar gesnoeid en vraagt verder weinig verzorging.

Bolbomen

Dit zijn bomen op stam, die in alle soorten en maten bestaan. Dit maakt ze zeer geschikt voor een kleine tuin.

Dakbomen

Deze eenvoudig te verzorgen boom groeit, zoals de naam al zegt, horizontaal op de stam. Daardoor is dit een heerlijke boom voor op het terras.

Voor iedere tuin hebben wij een geschikte boom!

Inschrijven nieuwsbrief
Fotografie: Manon Visser / kleurengroen.nl