Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Selectiefoto's project Zeist, 3 Mb 14

ERfgoedhoveniers

HUITING ERFGOEDHOVENIER…

HUITING is lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Deze vereniging is een groep hoveniersbedrijven die zich onderscheiden met hun specialisatie: Groen Erfgoed. De leden staan garant voor deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid.  Samenwerking op projecten én kennis delen staan hoog in het vaandel bij de leden. Voor ons bedrijf gaat Wilco Huiting de komende vier jaar een opleiding doen om onze kennis van het ambacht te vergroten.

Selectiefoto's project Zeist, 3 Mb 3

Ons doel

Vanuit jarenlange ervaring met werken in het groen op diverse landgoederen, dit gaat in ieder geval tot zes generaties terug, zetten wij ons vol passie en deskundigheid in om groen erfgoed ook voor volgende generaties te behouden. Met aanleg en onderhoud van historisch erfgoed, willen we onze klant ontzorgen en optimaal laten genieten van het samenspel tussen natuur en cultuur.

Selectiefoto's project Zeist, 3 Mb 7

FAMILIEBEDRIJF HUITING 60 JAAR

Dit maakt ons bijzonder in groen erfgoed

HUITING is een familiebedrijf met een boomkwekerij, tuincentrum, hoveniersbedrijf en een koffie- en theeschenkerij. Ruim 60 jaar geleden is vader en opa Huiting op een voormalig landgoed in Vianen neergestreken, nadat hij jarenlang op de historische buitenplaats Houdringe werkzaam is geweest. Al deze bedrijfstakken op hetzelfde erf maakt ons bedrijf uniek! Een deel van de kwekerij, gelegen tussen oude boomgaarden, is aangeplant met inheems autochtoon plantmateriaal. Voor de verkoop van dit plantmateriaal zijn wij een samenwerking met Staatsbosbeheer gestart. Op ons tuincentrum in parkachtige setting, kunt u alle seizoenen terecht voor een mooi assortiment bomen en planten. Hoveniersbedrijf Huiting heeft enthousiaste hoveniers in dienst, met passie voor groen en werkzaam in aanleg, beheer en onderhoud van particuliere tuinen en buitenruimtes van organisaties en bedrijven. Ook beschikt ons bedrijf over ervaren boomverzorgers die op vakkundige wijze (monumentale) bomen kunnen snoeien. Voor advies en ontwerp, met respect voor historie, kunt u een beroep op ons doen.  

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten