Menu
hovenier Jan Ruud, 3 Mb-4769
IMG_1351
MdR 25918B-11 New Frontiers
lourens, hovenier in tuin, 3 Mb-2386
27
MdR 25918C-04 Soft Landing
selectie fotos, 3 Mb-3759
FullSizeRender (1)
MdR 25918A-01 Harvesting Elements
hans bok, 3 Mb-0475
dbc3fb11-a10c-4eff-9fd8-fb4f6b9230d7
MdR 25918B-01 New Frontiers
selectie,3 Mb-2
Sterkenburglaan 12,  persp.1 Doorn
selectiefotos, 3 Mb-4
MdR 25918A-06 Harvesting Elements

Hoveniersbedrijf

Wilt u uw tuin laten ontwerpen en aanleggen? Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat uw wensen en voorkeuren zijn. Aan de hand hiervan maken wij een tuinontwerp, waarbij het mogelijk is materiaal te hergebruiken. Het ontwerp nemen we vervolgens met u door in ons sfeervolle tuincentrum, onder het genot van een kop koffie of thee. Samen zoeken we de benodigde materialen uit.

Mocht u zelf weinig tijd hebben voor het onderhoud van uw tuin of geen groene vingers hebben, dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. Vanzelfsprekend voeren wij dan ook het tuinafval en snoeihout voor u af.

“Wij vinden het net zo belangrijk een kleine stadstuin mooi af te leveren als een bedrijfstuin van 1500 vierkante meter”, aldus Gerard ’t Lam, verantwoordelijk voor het hoveniersbedrijf.

Ontwerp

We gaan met u in gesprek om van u te horen welke sfeer u zoekt voor uw tuin. Als wij uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een schetsontwerp waarin we de mooiste planten, bomen, verlichting en schutting voor u verwerken. Als u niet meteen tevreden bent met het ontwerp, passen wij het uiteraard aan.

Aanleg

Nadat u met het ontwerp heeft ingestemd, leggen onze hoveniers de tuin vakkundig aan, met behulp van de nieuwste machines en technieken. Tijdens de aanleg houden we contact met u over de gang van zaken.

Onderhoud

Een tuin blijft niet schitteren zonder regelmatig onderhoud. Desgewenst kunt u het onderhoud door ons laten verzorgen.

Het onderhoud van uw tuin kan bestaan uit:

  • Boomverzorging
  • Snoeien en bemesten van de beplanting
  • Gazon bijhouden
  • Schoonhouden van bestrating
  • Voor- en najaarsonderhoud

Tuincentrum Huiting verzorgt ook de aankleding van uw terras en de beplanting in uw potten.

KIKA-KAMERPLANT

Door het initiatief van Carola Vonk om in de voorjaarsvakantie bij ons een leuke kinderworkshop te organiseren met opbrengst voor ... Lees meer

Kinderworkshop insectenhotel

Zit je op de basisschool en vind je het leuk om in de voorjaarsvakantie een insectenhotel te maken? Kom dan gezellig knutselen bij... Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief
Fotografie: Manon Visser / kleurengroen.nl