Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Vakmensen met
passie voor tuinen

Geen klus te klein of te groot

Hoveniersbedrijf Huiting voert klussen uit voor gemeentes, bedrijven en particulieren.
Ons team is veelzijdig en we beschikken over een breed machinepark met zoveel mogelijk elektrische apparaten om onze hoveniers en het milieu te ontzien.

De klant ontzorgen is ons graag een zorg!

Oog voor een groene leefomgeving

Natuurlijk vakmanschap

Van ontwerp tot aanleg, van beplantings- en bemestingsplan tot onderhoud

Een compleet nieuwe tuin aanleggen is een uitdaging. We adviseren eerst een goed plan te laten maken, een ontwerp dat binnen en buiten met elkaar verbindt. Een tuin die uitnodigt om er heerlijk te vertoeven. Liefst met veel groen, dat geeft rust, ontspanning en is goed voor vogels, vlinders en insecten.

In deze groene oase is natuurlijk ruimte voor wateropvang en waterberging. Ook alleen een plan voor beplanting of bemesting behoort tot de mogelijkheden, evenals een onderhoudsbeurt voor uw tuin. Kortom, de tuin is onze passie en klanttevredenheid ons doel!

Een geslaagde metamorfose

In de bagger

Werk in uitvoering

Eindresultaat

Met de voeten in de modder staan, dat is wat onze hoveniers vaak letterlijk doen. Een nieuwe tuin heeft vaak heel wat voeten in de aarde, maar wij gaan de uitdaging graag aan. Van niets iets maken is onze kracht. Of zoals een klant het verwoordt: ik weet niet eens meer hoe onze tuin er voorheen uitzag. Een geslaagde metamorfose dus! Kortom, de tuin is onze passie en klanttevredenheid ons doel!

Een kijkje achter de schermen bij Familiebedrijf Huiting

Leuke interviews plus een kijkje in het persoonlijke en werkzame leven van de Huitings.

HUITING ZOEKT!

TUINTIPS VOOR ELK SEIZOEN
TUINADVIES
Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten