Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Een bezoek aan Tuincentrum Huiting
is in elk jaargetijde een feestje

Buiten een groenbeleving pur sang. In een parkachtige setting met mooie doorkijkjes staan planten keurig gerangschikt op kleur of soort. Binnen sfeervolle stijlkamers met mooie woondecoratie van gerenommeerde merken. Trendy kamerplanten zorgen voor een eigentijds en fris interieur!

Selectiefoto's, 3 Mb 11
Huiting mei,3 Mb 24

Familie Huiting

Takken kunnen ver reiken als wortels diep verankerd zijn

Huiting is een mooi familiebedrijf en een begrip in Vianen en omstreken. Grondlegger is de heer Joh. Huiting die hier bijna 60 jaar geleden de eerste spa in de grond stak. Inmiddels is het bedrijf en de familie diep geworteld in de Viaanse klei.

De tweede en derde generatie zetten met passie zijn levenswerk voort. Wat begon met de verkoop van wat perkgoed achter het huis en een bescheiden kwekerijtje groeide uit tot een onderneming met 3 bedrijfstakken: Boomkwekerij, Hoveniersbedrijf en Tuincentrum.

Doordat we alle disciplines in huis hebben kunnen wij de klant volledig ontzorgen.
Ons familiebedrijf richt zich op de toekomst zodat ook volgende generaties kunnen genieten van een groene en gezonde leefomgeving en de schoonheid van de natuur.

Leveranciers

Wij werken fijn samen met leveranciers van planten en producten voor zowel huis als tuin. Met veel van hen onderhouden we al jarenlang goede contacten. We verkopen met plezier hun producten vanwege de kwaliteit en goede smaak. Tuincentrum Huiting heeft onder andere producten van de volgende leveranciers in het assortiment:

Daan kromhout
Logo Panier des Sens

Een kijkje achter de schermen bij Familiebedrijf Huiting

Leuke interviews plus een kijkje in het persoonlijke en werkzame leven van de Huitings.

Fotografie Tuincentrum Huiting Vianen omgeving Utrecht
Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten