Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN…

CLICK & COLLECT

Bestel wat u nodig hebt eenvoudig via het CLICK & COLLECT principe. Plaats uw bestelling nu en haal deze een dagdeel later bij ons op.

WINKELEN OP AFSPRAAK

Wilt u gericht komen winkelen? Dat kan, op afspraak! Kies zelf een datum en reserveer een tijdstip. Geef aan of u voor binnen of buiten komt shoppen en of u gebruik wilt maken van advies. Wees op tijd, want u heeft 25 minuten voor uw aankopen!

Even voorstellen... Willeke van Middelkoop

Het is weer herfst en dat is helemaal het seizoen van Willeke!
Of zoals ze het zelf zegt: Ik ben écht een herfst- en wintermens. 

2023 NB november foto 1

Dan heb ik ook nog eens leuke collega’s op m’n werk.
Wat wil je nog meer? Ik werk hier niet voor niets al 14 jaar. 

Het is weer herfst en dat is helemaal het seizoen van Willeke! Of zoals ze het zelf zegt: Ik ben écht een herfst- en wintermens. Ik kan zó genieten van kaarsen en van die knusse, warme, gezellige sfeer in huis. Na september ben ik de plantjes die langs de kassa komen zó zat: weer die lavendel, nog een hortensia. Ik wil decoratie! Ik weet wel dat het goed is om in de herfst te planten, maar ik kan niet wachten om advies te geven voor binnen en om mooie boeketten te maken.

Vanaf oktober ben ik helemaal in m’n element. Dan is iedereen zo’n beetje van vakantie terug, worden de avonden korter, willen de klanten het binnen gezellig hebben en vliegen ze hiernaartoe. Dat loopt zo door tot december. De tijd voor Kerst vind ik het allerleukst, echt mijn favoriete tijd, omdat ik dan úúúren kan steken. Dat word ik nooit zat! Kerststukken maken is echt mijn ding. Mijn favoriete stukken zijn landelijk, wat niet wegneemt dat ik modern niet mooi vind. Je moet met elk interieur mee kunnen gaan.

Januari is op het werk ook weer leuk, omdat de Kerst eruit is en we weer met schone lei beginnen. Hoogtepunt in de zomer is voor mij toch wel met de camper erop uitgaan. Liefst naar Frankrijk! Als ik Frankrijk binnenrijd, o heerlijk… die afgebladderde deuren en hoe verder je Frankrijk binnentrekt, hoe mooier de natuur. Ik houd van bergen, druiven, zonnebloemen. En… niet te vergeten vides greniers. Lekker schatzoeken, pure ontspanning! 

Laat mij thuis maar lekker rommelen in m’n schuur: stylen met spullen, meubeltjes opknappen, kransen en toeven maken en een paar keer per jaar een brocante-verkoop organiseren. Zo leuk! Als kind zat ik ook altijd te frutten op mijn kamertje. Dat is dus nooit anders geweest! Superleuk om je eigen interieur terug te zien in een tijdschrift; vorig jaar in Wonen Landelijke Stijl en dit jaar in een Frans en Belgisch blad. Niet dat ik er trots op ben hoor, dat ben ik vooral op onze drie kinderen en vijf kleinkinderen! Die brengen zoveel gezelligheid! En dan heb ik ook nog eens leuke collega’s op m’n werk. Wat wil je nog meer? Ik werk hier niet voor niets al 14 jaar.

Heb ondertussen de vakopleiding bloemschikken gevolgd en kon dat meteen in de praktijk brengen. Anders doe je maar wat, nu weet je waarom. Wat ik nog meer doe op een dag bij HUITING? Planten inpoten, prijzen van spullen, de kassa, cadeaubontasjes pimpen en zorgen dat de winkel er netjes uitziet. Want daar ben ik wel van: glad en strak, net als mijn dochter Melissa, die hier ook werkt. Zij heeft wel meer met buiten. Al houd ik ook absoluut van een strakke, nette tuin. Mijn favoriete werk in de tuin? Potten vullen en de buitentafel stylen! En dan de sfeer van binnen doortrekken naar buiten. Gezellig!

Tuintips voor elk seizoen

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten