Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN…

CLICK & COLLECT

Bestel wat u nodig hebt eenvoudig via het CLICK & COLLECT principe. Plaats uw bestelling nu en haal deze een dagdeel later bij ons op.

WINKELEN OP AFSPRAAK

Wilt u gericht komen winkelen? Dat kan, op afspraak! Kies zelf een datum en reserveer een tijdstip. Geef aan of u voor binnen of buiten komt shoppen en of u gebruik wilt maken van advies. Wees op tijd, want u heeft 25 minuten voor uw aankopen!

Even voorstellen... Hoveniers Aart-Arie het Lam en Sjoerd Huiting 

Handen uit de mouwen.

Aanpakkers zijn het: Aart-Arie het Lam en Sjoerd Huiting. Dat ze beiden uit een groot gezin komen, werkt daar vast aan mee. En allebei zonen van ondernemers. 

Aart-Arie is opgegroeid op een boerderij die gerund wordt door zijn vader en broer. Zijn eigen toekomst ligt daar ook, maar zolang zijn vader nog meewerkt in het bedrijf, kan Aart-Arie voorlopig bij Hoveniersbedrijf Huiting aan de slag. Samen met zijn maat Sjoerd, met wie hij ook nog in de vriendengroep zit. “Op zaterdag lekker thuis klussen en dan ’s avonds een biertje drinken,” geniet Aart-Arie. Hobby’s hebben de heren eigenlijk niet. Hard werken, met de handen. En doorgaan, het moet allemaal niet te lang duren.

Sjoerd is inderdaad familie van! “Doordeweeks ben ik gewoon werknemer, in het weekend het neefje,” lacht Sjoerd “Het is leuk om te werken in een familiebedrijf. Je bent geen nummer, je stapt niet bij de grote baas naar binnen. Het scheelt ook dat ze zelf meewerken. Ook fijn van ons hoveniersbedrijf is een groot magazijn, je grijpt nooit mis als het om materialen gaat.”

Als jong kind wilde Aart-Arie boer worden, in de bouw of tuinaanleg. Sjoerd ging al jong mee naar tuinen, met zijn kruiwagen en schep achter zijn vader aan. Hovenier was een logische keuze. Beiden zijn begonnen met werken in het onderhoud, al vanaf 14, 15 jaar op zaterdag en in vakanties, maar vinden aanleg toch leuker. Vooral om van alles te maken voor de tuin: straatwerk en bakken, maar ook voor een pergola, beschoeiing en of een (schommel)bank, draaien ze hun hand niet om. Sjoerd heeft de groenste vingers van de twee. Aart-Arie heeft als boer meer met gras, met de natuur. “Liever geen kleine friemeltuintjes, maar grotere projecten. Echt leuk is het om iets in een paar weken leeg te halen en op te bouwen. Het inplanten maakt het af. Die afwisseling zorgt voor uitdaging en we maken het altijd gezellig met de klant erbij,” aldus dit enthousiaste tweetal.

Tuintips voor elk seizoen

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten