Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Vakmensen met
passie voor tuinen

Een kijkje achter de schermen

Huiting is een mooi familiebedrijf en een begrip in Vianen en omstreken. Grondlegger is de heer Joh. Huiting die hier bijna 60 jaar geleden de eerste spa in de grond stak. Inmiddels is het bedrijf en de familie diep geworteld in de Viaanse klei.

Interview Opa Huiting verteld generatie Huitings

Opa, vertel eens even...

Kleinzoon Wilco Huiting neemt opa Huiting, grondlegger van het familiebedrijf Huiting, mee terug in de tijd. “Ik zie mijn vader nog rijden op zijn fiets met een karretje erachter,” mijmert opa, als we terug gaan in de tijd. 

Chris Huiting vertelt...

'De meerwaarde van ons familiebedrijf is wel de goede saamhorigheid die we onderling hebben. En de continuïteit, dit straalt vertrouwen uit naar klanten. Hoe vaak hoor je niet: wij komen hier al sinds je vader/opa hier begon.'

Johan Huiting vertelt...

'Huiting is een sterk familiebedrijf en het is nooit saai. Ik ervaar het positief dat we gegroeid zijn, elke uitbreiding was een uitdaging, maar steeds met de goede generatie op de juiste plek. We hebben een mooi bedrijf met mooie mensen.'

Hans Huiting vertelt...

'Ik blijf het bijzonder vinden hoe vloeiend de jongens (onze hoveniers) het overgedragen werk oppakken. Ik kan het wel verzinnen, zíj moeten het maken! Als je dan van klanten hoort hoe leuk ze zijn geholpen, kan ik echt genieten.' 

Wilco Huiting vertelt...

'Als kind vond ik alles wat met natuur en biologie te maken had leuk en smeekte ik om een tuintje, dan weer een vijver of een volière. Van mijn beide opa’s heb ik de liefde voor de natuur meegekregen. Mooie, groene tuinen en tevreden klanten geven mij echt voldoening!'

Even voorstellen...
Pascal van der Grijn

“Pascal, zou jij het tuincentrum willen gaan doen?” Ik was best een beetje van slag, maar zag het ook als mooie uitdaging. Nog steeds ben ik onder de indruk van het vertrouwen dat ze mij gaven en geven. 

Even voorstellen...
Karin Scherpenisse

Benieuwd hoe de voorkeur voor tekenen ertoe leidde dat Karin interieurarchitect werd? Lees dan snel het interview.

Even voorstellen...
Erma de Groot-van der Stouwe

Groen opgeleid, werkzaam op de buitenafdeling van Tuincentrum Huiting én getrouwd met een hovenier, dan kan het niet anders of de tuin achter haar huis ademt groen! 

Even voorstellen...
Sjoerd en Aart Arie 

Benieuwd hoe deze twee hardwerkende vrienden het ervaren om bij Huiting te werken. Lees dan snel het interview.

Even voorstellen...
Jenny van Dieren

Op de buitenafdeling van het tuincentrum voel ik me ook omringd door natuur. Omdat het hier zo groen is, we hebben veel bomen, is er zóveel leven. 

Even voorstellen...
Mark van Rooijen


Ruim 15 jaar geleden… ik zie me hier nog aankomen op mijn sollicitatiegesprek. In mijn colbertje. Ik was maar wat bang dat ze me zouden meesturen met de hoveniers, 

Even voorstellen...
Melissa van Middelkoop

Bijna 11 jaar geleden, ik was toen 14 jaar, heb ik hier mijn snuffelstage gedaan. Mijn moeder, Willeke, of Willie, zoals ik haar hier noem, werkte nog maar net bij HUITING en tipte me omdat ik iets met plantjes wilde doen

Mariette

Even voorstellen...
Mariëtte van Koevorden

Aangekomen bij HUITING, klap ik mijn laptop open en zie meteen dat er weer genoeg werk aan de winkel is. Of ín de winkel, want ook daar spring ik bij als het druk is. Immers, daar ben ik ruim 13 jaar geleden zelfs begonnen.

Foto 2 Mirjam NB September 2023

Even voorstellen...
Mirjam Arendonk

Door mijn stage ben ik alweer zo’n 12 jaar geleden bij HUITING binnengekomen. Met mijn opleidingen Bloembinden en MBO Interieur & Vormgeving voelde ik me op het Tuincentrum helemaal op mijn plek. 

2023 NB november foto 1

Even voorstellen...
Willeke van Middelkoop

Het is weer herfst en dat is helemaal het seizoen van Willeke! Of zoals ze het zelf zegt: Ik ben écht een herfst- en wintermens. Ik kan zó genieten van kaarsen en van die knusse, warme, gezellige sfeer in huis. 

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten