Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Huiting mei,3 Mb 14

Er is altijd wel
wat te beleven bij
Tuincentrum Huiting

Bekijk hier onze activiteiten en evenementen

workshops, fairs en schuurverkoop

Workshops 

  Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor updates. Natuurlijk houden wij u ook op de hoogte via Facebook, Instagram en onze Nieuwsbrief. 

Juni

Caroline workshop, 3 Mb 2

WORKSHOP BLOEMEN VAN PAPIER

Vrijdag 28 juni.  Van 10.00-12.30 en 13.30-16.00 uur

 Ontdek hoe leuk het is om je eigen vaas te vullen met duurzame bloemen of maak dit als geschenk voor een bloemliefhebber. Volg samen met een vriendin, buurvrouw of als moeder/dochter-uitje de inspirerende workshop Bloemen van Papier. Ondervind hoe het is om te werken met het prachtige florist crêpe papier. Dit is mooi stevig en elastisch materiaal.

 Tijdens deze gezellige workshop van zo’n 2,5 uur, leer je de basistechnieken van bloemen van papier. Samen met Caroline creëer je, in de sfeervolle ambiance van Tuincentrum Huiting, een kleurrijk kunstwerkje dat iedereen opfleurt. Kom ook eens een kijkje nemen in mijn papieren bloemen atelier of bezoek Krealine.nl op Facebook en Insta.

 De kosten zijn € 45,00 inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers uit de Schenkerij.
Voor meer informatie en inschrijven:

September

Workshop botanische prints

WORKSHOP BOTANISCHE PRINTS MET GELLI PLATE

Zaterdag 21 september 2024 van 10.00-12.00 en 13.00-15.00 uur

Onder leiding van beeldend kunstenaar Tineke Radder leer je verschillende technieken om mooie afdrukken van planten en bloemen te maken met een Gelli plate. Een Gelli plate is een flexibele afdrukplaat die je kunt gebruiken om prachtige prints te maken. Het leuke is dat je bij werken met deze plaat helemaal niet hoeft te kunnen tekenen of schilderen om een mooi resultaat te bereiken.

We gaan lekker aan de slag met planten en bloemen, acrylverf, sjablonen en allerlei verschillende materialen. Je gaat naar huis met een aantal unieke, zelfgemaakte botanische prints.

De kosten zijn € 42,50 inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers uit de Schenkerij. Minimum aantal deelnemers: 4, maximaal 8.

Verras jezelf of geef deze leuke, leerzame workshop cadeau!

Jesmonite

WORKSHOP JESMONITE TERRAZZO TRAY

Zaterdag 28 september 2024 van 9.30-12.00 en 12.30-15.00 uur

Ontdek de kleurvolle wereld van Jesmonite tijdens deze creatieve workshop onder leiding van Sharon Lems, een creatieveling en grafisch ontwerper met een eigen webshop in handgemaakte producten.

 Tijdens de workshop leer je de kunst van het mengen van kleuren en het creëren van je eigen unieke terrazzo schaaltje. Sharon begeleidt je stap voor stap door het proces, van het voorbereiden van de materialen tot het gieten van Jesmonite in de mallen. Je gaat niet alleen naar huis met een prachtig zelfgemaakt schaaltje, maar ook met de vaardigheden om zelfstandig met Jesmonite te werken.

 De kosten voor de workshop bedragen € 45,00 inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers uit de Schenkerij.

Oktober

Patricia glasvogels, 3 Mb 1

 WORKSHOP ‘VOGEL VAN GLAS’  

Zaterdag 5 oktober 2024 van 10.00–11.30/12.00 uur en van 12.30-14.00/14.30 uur 

Wil je een vrolijke vogel in de tuin die niet wegvliegt? Maak dan een vogel van glas! Patricia Overdam geeft eerst uitleg over het materiaal glas, snijden van glas en kleuren, daarna ga je zelf creatief aan de slag. Patricia neemt je glazen object mee naar huis om het in haar eigen, speciale oven op 780 graden te laten versmelten. Vervolgens haal je de vogel bij HUITING weer op. De kosten zijn € 48,00 inclusief materialen, koffie/thee en lekkers uit de Schenkerij.

 Voor meer informatie en inschrijven: 

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 09.00–16:00  |  Zo: Gesloten