Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Header Schenkerij

beleef en geniet!

Koffie- en Theeschenkerij Huiting

Ontdek een nieuwe, kostelijke belevenis in de Vijfheerenlanden op een unieke plek met veel historie. Waar in de 18e eeuw Buitenplaats Vijverlust werd gebouwd, is nu Koffie- en Theeschenkerij Huiting verrezen, op het familiebedrijf HUITING aan de Lexmondsestraatweg in Vianen. Uitkijkend op het vele groen in, op en rond het tuincentrum, is het hier fijn vertoeven! 

HUITING, een beleving voor jong en oud! 

Kom op adem in onze sfeervolle schenkerij

Ontspannen en genieten, middenin het groen

Overige foto's , 3 Mb 2
Selectiefoto's, 3 Mb 9
Selectiefoto's, 3 Mb 7
Selectiefoto's, 3 Mb 14

Ontdek een nieuwe, kostelijke belevenis in de Vijfheerenlanden op een unieke plek met veel historie.
Uitkijkend op het vele groen in, op en rond het tuincentrum, is het hier fijn vertoeven! 

Selectiefoto's, 3 Mb 20 staand

De Schenkerij is vooralsnog geopend op vrijdag en zaterdag, maar dat zijn dan ook leuke dagen om eens gezellig met iemand af te spreken en bij te kletsen onder het genot van koffie, thee met gebak of andere lekkernijen.

En, of je nu hier bent om te winkelen, op adem komt na een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving van Vijfheerenlanden, HUITING is een fijne plek om te ontspannen en genieten, middenin het groen.

Kom uw bestelling plaatsen bij de uitgiftebalie van de keuken en voel u vrij om het lekkers te nuttigen waar u wilt: op het binnen- of buitenterras, in het kasje of in de nieuwe, natuurlijke speeltuin waar kinderen en vogeltjes vrolijk kwetteren.

Openingstijden Schenkerij

Openingstijden Koffie- en Theeschenkerij Huiting:
vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Banner 2

Spelen bij Huiting

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang interessante tuintips en leuke aanbiedingen.

Het jonge kroost kan zich prima vermaken bij HUITING. Speciaal voor hen hebben onze hoveniers een nieuwe, natuurlijke speeltuin aangelegd. Met veel hout, groen en zand laten we genoeg ruimte voor de eigen verbeelding. Heerlijk dwalen in een doolhofje of verstoppen in een tipi, welk kind wil dat nou niet?

En, wat is een speeltuin zonder wipwap of wipkip? Voor hen die het graag hogerop zoeken is er een klimtoestel. Voor kinderen die liever laag bij de grond blijven, is er zand om lekkere zandtaartjes te bakken of dit te verplaatsen met de stoere graafmachine, kruiwagens en keepauto’s.

Selectiefoto's, 3 Mb 5

HUITING, een beleving voor jong en oud! 

Ook binnen is een speciaal speelhoekje gecreëerd voor onze jongste bezoekers! Naast het binnenterras kunnen zij zich creatief uitleven, lekker kleuren of bouwen. 

Uitgespeeld? Dan gaat een koel fruitsapje of een zuiver zuivel- of puur fruitijsje er altijd wel in! Eerlijke, heerlijke producten, ook voor de allerkleinsten!

TUINTIPS VOOR ELK SEIZOEN
TUINADVIES

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 08:30–16:00  |  Zo: Gesloten