Menu

  HOVENIERSBEDRIJF EN BOOMKWEKERIJ HUITING ZOEKEN MEDEWERKERS…

  Zowel ons hoveniersbedrijf als onze boomkwekerij hebben op dit moment enkele vacatures. Wij hebben op ons familiebedrijf plaats voor een:

  • (leerling) Monteur
  • Medewerker Boomkwekerij
  • (leerling) Hovenier
  • Boomverzorger (met ervaring en/of leerling)

  In een mooie werkplaats op ons hoveniersbedrijf onderhouden we zelf onze machines en gereedschappen. Nu zoeken wij een nieuwe, enthousiaste collega, die samen met onze huidige monteur zorgdraagt voor goedwerkend materieel voor onze hoveniers. Daarnaast zijn er allerhande voorkomende bezigheden, zodat je zeker kunt zijn van afwisselend werk.

  Op onze boomkwekerij is plaats voor een medewerker met een passie voor bomen. Tot je taken behoren o.a. inkuilen en kluiten van bomen, snoeiwerkzaamheden, klaarzetten van bestellingen en allerhande voorkomende bezigheden.

  Ons hoveniersbedrijf heeft veel mooie opdrachten voor het realiseren van nieuwe tuinen en het onderhouden van bestaande tuinen. Graag willen we ons team versterken en zijn op zoek naar nieuwe collega’s met groene vingers. Een afwisselende baan voor wie graag buiten werkt en klantvriendelijk is.

  Je hebt passie voor het vak, voelt je verantwoordelijk en vindt het geen probleem om voor snoeiwerkzaamheden in bomen te klimmen. Het klimwerk vindt voornamelijk plaats in het voor- en najaar. Buiten deze periode kun je ook ingezet worden voor andere werkzaamheden op de kwekerij, of bij tuinaanleg en -onderhoud.

  Voor alle functies geldt dat je een positieve instelling hebt en netjes werkt. Wist je dat je bij ons ook het traject werken en leren kunt volgen?

  Interesse? Stuur een e-mail naar chris@hoveniersbedrijfhuiting.nl

  www.hoveniersbedrijfhuiting.nl

  KIKA-KAMERPLANT

  Door het initiatief van Carola Vonk om in de voorjaarsvakantie bij ons een leuke kinderworkshop te organiseren met opbrengst voor ... Lees meer

  Kinderworkshop insectenhotel

  Zit je op de basisschool en vind je het leuk om in de voorjaarsvakantie een insectenhotel te maken? Kom dan gezellig knutselen bij... Lees meer

  Inschrijven nieuwsbrief
  Fotografie: Manon Visser / kleurengroen.nl