Menu
HUITNG,BOMENhoek, mei-juni 2013, 2 Mb (9 van 16)
bk_001 - kopie
HUITNG,BOMENhoek, mei-juni 2013, 2 Mb (15 van 16)
bk_007
HUITNG,BOMENhoek, mei-juni 2013, 2 Mb (3 van 16)
bk_017 - kopie
bk_008
bk_016
bk_037
bk_010
johan en nieuwe hoeken, 3 Mb-7123

Werken bij Huiting

Zowel ons hoveniersbedrijf als onze boomkwekerij hebben op dit moment enkele vacatures. Wij hebben op ons familiebedrijf plaats voor een:

· (leerling) Monteur

· Medewerker Boomkwekerij

· (leerling) Hovenier

In een mooie werkplaats op ons hoveniersbedrijf onderhouden we zelf onze machines en gereedschappen. Nu zoeken wij een nieuwe, enthousiaste collega, die samen met onze huidige monteur zorgdraagt voor goedwerkend materieel voor onze hoveniers. Daarnaast zijn er allerhande voorkomende bezigheden, zodat je zeker kunt zijn van afwisselend werk.

Op onze boomkwekerij is plaats voor een medewerker met een passie voor bomen. Tot je taken behoren o.a. inkuilen en kluiten van bomen, snoeiwerkzaamheden, klaarzetten van bestellingen en allerhande voorkomende bezigheden.

Ons hoveniersbedrijf heeft veel mooie opdrachten voor het realiseren van nieuwe tuinen en het onderhouden van bestaande tuinen. Graag willen we ons team versterken en zijn op zoek naar nieuwe collega’s met groene vingers. Een afwisselende baan voor wie graag buiten werkt en klantvriendelijk is.

Voor alle functies geldt dat je een positieve instelling hebt en netjes werkt. Wist je dat je bij ons ook het traject werken en leren kunt volgen?

Interesse? Stuur een e-mail naar chris@hoveniersbedrijfhuiting.nl

www.hoveniersbedrijfhuiting.nl

Inschrijven nieuwsbrief
Fotografie: Manon Visser / kleurengroen.nl