Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Er is altijd wel
wat te beleven bij
Tuincentrum Huiting

Bekijk hier onze activiteiten en evenementen

Fairs en Workshops, Schuurverkoop/outlet en Klantenavonden

Workshops 

  Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor updates. Natuurlijk houden wij u ook op de hoogte via Facebook, Instagram en onze Nieuwsbrief. 

April

WORKSHOP LENTE IN PASTEL

Zaterdag 1 april 2023 van 9.30-12.00 en 13.00-15.30 uur

Tekenen is een ontspannen bezigheid, waarbij je heerlijk teruggaat in jezelf. Maak een leuke tekening rondom het thema Lente/Pasen. Sigrid laat je zien hoe je werkt met pastelpotloden, geeft uitleg over de opzet en uitwerking van je afbeelding en ze geeft je allerlei tips & tricks. Tekenervaring is niet vereist. Verwonder je over je talent!

 Volg deze leuke workshop in de gezellige ambiance van Tuincentrum Huiting in Vianen. De kosten zijn € 30,00 inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers.

 Verras jezelf of geef deze leuke, leerzame workshop cadeau!

 Voor meer informatie en inschrijven: ramborgcrafts@gmail.com. Voor inspiratie: Instagram ramborgcrafts

WORKSHOP PORSELEIN STIPPEN

Vrijdag 14 april 2023 van 10.00-12.30 uur

Wil je kennismaken met de ultieme combinatie van creativiteit en ontspanning? Volg dan een workshop Porselein Stippen! Brechtje van Ge-Stipt leert je in een dagdeel hoe je porselein omtovert tot een waar kunstwerk, dat je ook nog eens meteen naar huis kunt meenemen. Kies uit allerlei verschillende designs en gebruik de sjablonen en patronen. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig om je te inspireren. Bovendien krijg je volop tips & tricks om je nieuwe hobby thuis zelfstandig uit te voeren.

 Deze supergezellige workshop vindt plaats bij Tuincentrum Huiting en duurt 2 ½ uur. Kosten zijn € 49,50 inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.

 Meld je snel aan! Voor meer informatie en inschrijven: 

Workshop Tuintekenen door Madelon Oostwoud, auteur van tuinboeken

Zaterdag 15 april 10.00 -12.30 of 13.00 -15.30, inloop kwartier voor aanvang

Tijdens deze workshop zet je de plattegrond van je eigen tuin op papier! Dat is niet alleen heel leuk om te doen maar ook erg handig. De getekende weergave van je tuin kun je daarna eindeloos gebruiken. Bijvoorbeeld om het ontwerp te veranderen, voor overleg met kweker of hovenier, of voor het bijhouden van een tuindagboek, zodat je altijd kunt intekenen wat je waar hebt geplant. Madelon laat voorbeelden van verschillende tekenstijlen zien. Ze leert je hoe je een opzet maakt ‘op schaal’ en hoe je planten, bestrating en bebouwing duidelijk weergeeft. Neem ter voorbereiding een Google Earth opname van je tuin/perceel met daarop de maten in meters mee. Lukt dit niet, stuur dan, na bevestiging van deelname, een mail naar madelon.oostwoud@xs4all.nl, zij maakt deze dan voor je.

 Volg deze leuke, leerzame workshop in de gezellige ambiance van Tuincentrum Huiting in Vianen. De kosten zijn € 32,50 inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Voor inschrijven en betaling neem je contact op met mariette@tuincentrumhuiting.nl

Juni

WORKSHOP HANDGESCHEPT PAPIER

Zaterdag 3 juni 2023 van 10.00 – 12.00 en 13.00 – 15.00 uur

Tijdens de workshop onder leiding van Tineke Radder, beeldend kunstenaar, leer je de basis van het papier scheppen. Je gaat naar huis met een aantal vellen ambachtelijk handgeschept papier. Papier scheppen is een vrij eenvoudige techniek. Als je de slag te pakken hebt, kun je eindeloos variëren met verschillende kleuren en materialen. Denk daarbij aan diverse kleuren pulp, het toevoegen van stukjes tekst, afbeeldingen, bloemen, takjes en stukjes touw. Zo ontstaan persoonlijke vellen die vaak al een kunstwerkje op zich zijn, maar die je later natuurlijk verder kunt bewerken.

De kosten zijn € 35,00 inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.tinekeradder.nl/alle-workshops-en-cursussen/workshop-papierscheppen-vianen/ of mail: tineke@tinekeradder.nl

Verras jezelf of geef deze leuke, leerzame workshop cadeau!

TWEEDAAGSE WORKSHOP TASJE VAN STEEN

woensdag 28 juni en zaterdag 1 juli van 9.00-13.00 uur

Maak onder begeleiding van Alda Hutten kennis met het boeiende project van steen bewerken. Creëer in de gezellige ambiance van Tuincentrum Huiting je eigen unieke werkstuk: een tasje van steen.

 Deelname: 6-8 personen. De kosten zijn € 65,00 inclusief steen, versiering, gebruik van gereedschap, koffie/thee en een twaalfuurtje.

 Voor meer informatie en inschrijven: alda.hutten@gmail.com

 Verras jezelf of geef deze leuke, leerzame workshop cadeau voor Moederdag of Vaderdag!

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!

Contactgegevens

Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00–17:30
Za: 08:30–16:00  |  Zo: Gesloten