Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Er is altijd wel
wat te beleven bij
Tuincentrum Huiting

Bekijk hier onze activiteiten en evenementen

Fairs en Workshops, Schuurverkoop en Klantenavonden

Workshops 

  Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor updates. Natuurlijk houden wij u ook op de hoogte via Facebook, Instagram en onze Nieuwsbrief. 

Mei

WORKSHOP PORSELEIN STIPPEN

Vrijdag 13 mei van 9.30 – 12.00 uur

Maak onder leiding van Brechtje van Ge-Stipt een heus kunstwerkje op vlakke (wand)bordjes van porselein. Uit de vrije hand of met gebruik van sjablonen stip je een leuk natuurlijk of grafisch patroontje op porselein. Bovendien krijg je tips & tricks om thuis verder aan de slag te gaan. Kijk voor meer informatie ook eens in haar boek dat in 2020 is verschenen.

 De gezellige workshop vindt plaats in onze inspirerende winkel vol lentesfeer en duurt 2 ½ uur. Kosten zijn € 47,50 inclusief verf, stipgereedschap, sjablonen, meerdere soorten bordjes, koffie/thee en iets lekkers.

 Meld je snel aan! Voor meer informatie en inschrijven: 

Oktober

WORKSHOP INTERIEUR, STYLING EN MOODBOARD MAKEN

Zaterdag 1 oktober 2022 van 10.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 15.30 uur

Ga je verhuizen, verbouwen of zoek je nieuwe inspiratie voor je huis? Yolande van Buro Binnenkans geeft twee interieurworkshops bij Tuincentrum Huiting. Samen gaan we aan de slag voor jouw droominterieur.

 Eerst krijg je een trendlezing over de basis van interieurstyling en je krijgt een overzicht van de nieuwste wereldwijde interieurtrends van 2023. We sluiten de presentatie af met handige tips en nuttige weetjes over kleur- en materiaalkeuzes.  

 Met alle inspiratie en informatie uit de presentatie ga je aan de slag. We gebruiken hiervoor diverse materialen, zoals kleurstalen, stoffen en sfeer- en productfoto’s uit tijdschriften. Hiermee creëer je een eigen moodboard en visualiseer je de sfeer die je aan jouw interieur wilt geven.

 De kosten zijn € 38,50 inclusief alle materialen, drinken en iets lekkers.

Voor meer informatie en inschrijven: info@burobinnenkans.nl

November

 WORKSHOP GLASFUSING ‘KERSTLICHTJE VAN GLAS’  

 Zaterdag 19 november 2022 van 9.30-11.00 en 11.30-13.00 

Maak je eigen, unieke kerstlichtje van glas om de donkere wintermaanden op te fleuren. Patricia Overdam van A la Patricia Vormgeving, geeft vol passie uitleg over glas, glas snijden en kleuren. Daarna ga je zelf creatief aan de slag. Als het kunstwerk klaar is, neemt Patricia het mee naar huis en zal het in haar eigen speciale oven op 780 graden gefused (versmolten) worden. Je haalt het werkstuk vervolgens bij Tuincentrum Huiting weer op.

 De kosten zijn € 35,00 inclusief materialen, koffie/thee en lekkers.
Voor meer informatie en inschrijven: patriciaoverdam@hotmail.com

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Voor meer inspiratie

Graag inspireren wij u met mooie foto’s van onze sfeervolle stijlkamers en onze buitenafdeling vol kleurrijke planten. Ook nuttige tuintips, trends, mooie winacties, interviews met collega’s en gezellige activiteiten delen wij graag met u.

Volg ons op social media!