Menu
img_1351
magazine hoef en haag-1-13
27
melissa en chr selectie fotos huiting, 3 mb-7
fullsizerender (1)
fotos voor magazine-1-5
pot en buiten juni, 3 mb-1476-2
sterkenburglaan 12,  persp.1 doorn
mdr dsc_3028

Hoveniersbedrijf

Wilt u uw tuin laten ontwerpen en aanleggen? Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat uw wensen en voorkeuren zijn. Aan de hand hiervan maken wij een tuinontwerp, waarbij het mogelijk is materiaal te hergebruiken. Het ontwerp nemen we vervolgens met u door in ons sfeervolle tuincentrum, onder het genot van een kop koffie of thee. Samen zoeken we de benodigde materialen uit.

Mocht u zelf weinig tijd hebben voor het onderhoud van uw tuin of geen groene vingers hebben, dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. Vanzelfsprekend voeren wij dan ook het tuinafval en snoeihout voor u af.

“Wij vinden het net zo belangrijk een kleine stadstuin mooi af te leveren als een bedrijfstuin van 1500 vierkante meter”, aldus Gerard ’t Lam, verantwoordelijk voor het hoveniersbedrijf.

Ontwerp

We gaan met u in gesprek om van u te horen welke sfeer u zoekt voor uw tuin. Als wij uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een schetsontwerp waarin we de mooiste planten, bomen, verlichting en schutting voor u verwerken. Als u niet meteen tevreden bent met het ontwerp, passen wij het uiteraard aan.

Aanleg

Nadat u met het ontwerp heeft ingestemd, leggen onze hoveniers de tuin vakkundig aan, met behulp van de nieuwste machines en technieken. Tijdens de aanleg houden we contact met u over de gang van zaken.

Onderhoud

Een tuin blijft niet schitteren zonder regelmatig onderhoud. Desgewenst kunt u het onderhoud door ons laten verzorgen.

Het onderhoud van uw tuin kan bestaan uit:

  • Boomverzorging
  • Snoeien en bemesten van de beplanting
  • Gazon bijhouden
  • Schoonhouden van bestrating
  • Voor- en najaarsonderhoud

Tuincentrum Huiting verzorgt ook de aankleding van uw terras en de beplanting in uw potten.

Vanaf nu verkrijgbaar:

Bloemen- en groentezaden!

Bos- en haagplantsoen!

De winter is een prima tijd voor de aanleg van hagen of houtwallen. De planten zijn dan te koop met kale wortels en komen rechtstr... Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief
Fotografie: Manon Visser / kleurengroen.nl